Політична реклама

Mazda не випускатиме автомобілі для масового споживача

1752 0
Керівництво японського автовиробника Mazda прийняло рішення про репозиціонування бренду. За словами виконавчого директора Mazda Такаші Яманучі, компанія має намір змінити лінійку автомобілів на користь моделей преміум-класу.

Він зазначив, що Mazda прагне збільшити свої продажі на американському ринку, що є найбільш важливим для компанії, на 43% до кінця 2016 року, - інформує "ВКурсе".

Для досягнення цієї мети автовиробник протягом найближчих років випустить безліч нових продуктів більш високого, ніж раніше, класу.

За допомогою нових технологій та дизайну Mazda розраховує досягти успіху у конкурентній боротьбі. На думку деяких представників компанії, перехід на виробництво автомобілів більш високого класу — єдина можливість виживання для компанії. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!