Молодь з України запрошують до конкурсу розпису на стіні собору св. Юра

1982 0
Талановиті діти та молодь створять монументальну композицію завдовжки 150 метрів на тему «Ангели-хоронителі наші, як удень так і вночі будьте Україні до помочі» вздовж стіни собору Святого Юра у Львові в рамках міжнародного форуму мистецької творчості «Золотий мольберт» та помандрують з пленерами по монастирях та Карпатах.
фото: tvoemisto.tv

фото: tvoemisto.tv

Сотні талановитих юних художників, школярі та активна молодь віком від 4 до 21 років з різних куточків Сходу й Заходу України в рамках Міжнародного форуму дитячої творчості «Золотий мольберт» зберуться у Львові з метою акцентувати увагу громадскості не тільки для формування особистості молодої людини, але й для збереженні України як держави.

Читайте також: У Львові на стіні ринку художник малює графіті із Шептицьким. Фото

До 20 квітня проходить всеукраїнський конкурс творчих робіт у створенні ескізів до композиції монументального розпису на стіні собору св. Юра у Львові на тему: «Ангели-хоронителі наші, як у день так і вночі будьте Україні до помочі»:

  • Молодша група: 4 – 8 років.
  • Середня група: 9  – 13 років.
  • Старша група:14 – 17 років.
  • Професійна: 18-21 року.

Для участі в заочному турі необхідно надіслати на електрону адресу оргкомітету [email protected]

  • фрагмент ескізу творчої роботи, записаний у форматі JPEG
  • ксерокопії свідоцтва про народження або паспорту
  • анкету учасника, де слід вказати ім'я та прізвище автора, вік, домашній адрес, email та контактний телефон, назву установи та прізвище керівника делегації

Переможці заочного конкурсу запрошуються для участі в очному турі. Вони зможуть реалізувати свої ідеї як талановиті юні митці в рамках Форуму.

Для учасників Форуму під час пленерів у Карпатах будуть проводитись вечори на теми: Митрополит Андрей Шептицький у творчих долях українських художників Модеста Сосена, Святослава Гординського, Михайла Мороза, Андрія Коверка, Олекси Новаківського, Івана Северина, Петра Андрусіва, Михайла Бойчука, Михайла Федюка, Ольги Плешкан, Софії Зарицької, Ольги та Василю Дядинюків, Юліана Буцманюка та ін.

Деталі про конкурс на сайті

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!