На Андрія у Львові відкриють різдвяний ярмарок. Програма

3937 0
У суботу, 13 грудня, на площі перед Оперним театром відбудеться урочисте відкриття шостого різдвяного ярмарку. Для мешканців та гостей міста готують святкову програму «Львівський празник на Андрія».
Фото: panoramio.com

Фото: panoramio.com

З 12 грудня до 19 січня на проспекті Свободи та площі Ринок працюватиме традиційний різдвяний ярмарок, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Цього року увагу акцентують на відродженні давніх українських традицій. На гостей «Львівського празника на Андрія» чекають виступи етно-гуртів, народні забави, частування та інше.

Упродовж свята збиратимуть кошти на лікування військових із зони АТО.

Шостий різдвяний ярмарок готує чимало новинок. Вперше свою національну кухню на різдвяному ярмарку представлять кримські татари. Традиційно на ярмарку працюватимуть сувенірна панорама, гастрономічний сектор та «Територія різдвяного настрою». 

Програма:

15.00 – урочисте відкриття VI різдвяного ярмарку

15.30 – Андріївські забави зі співачкою Lama та Назаром Савком

16.30 – кулінарні майстер-класи з приготування традиційних українських страв

17.00 – Андріївські забави з Павлом Табаковим та спеціальним гостем з каналу «1+1»

18.00 – народне караоке з гуртом автентичної музики «Коралі»

18.20 – частування гостей VI Різдвяного Ярмарку

19:00 – етно-вечірка. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!