На Львівщині поменшало золотих медалістів: що стало причиною

2221 0
За результатами ЗНО на Львівщині стало на 35% менше золотих медалістів. Також скоротилася кількість випускників, які отримають срібну медаль.

У 2017 році на золоту медаль претендував 801 учень зі Львівщини. Але після отримання результатів зовнішнього незалежного оцінювання їх стало 527. Срібну медаль замість 292 очікуваних претендентів отримають 184 учні, інформує ZIK.

151 претендент на золоту медаль на Львівщині отримає срібну. 123 особи-претенденти на золоту медаль отримають звичайний атестат. Також є 108 осіб, які претендували на срібну медаль, але отримають звичайний атестат.

Але є і протилежні випадки. 4 випускники, які мали б одержати срібну медаль, отримають золоту за результатами ЗНО.

Наразі 48 учасників ЗНО подали апеляції, результати повторного розгляду будуть відомі протягом 4 днів. Про це повідомила Любомира Мандзій, директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

 

Ірина Ладика


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!