На Львівщині ремонтують частину траси Київ-Чоп: де саме обмежили рух. Карта

3585 0
Начальник управління розвитку інфраструктури і дорожнього господарства Львівської ОДА Роман Кокотайло розповів Tvoemisto.tv, де саме на трасі Київ-Чоп розпочалися дорожні роботи та як надалі організовуватимуть рух у цій частині Львівської області.
фото: dt.ua, lifedon.com.ua, dr.ck.ua

фото: dt.ua, lifedon.com.ua, dr.ck.ua

За словами Романа Кокотайла, роботи проводитимуть на ділянці: від межі Львівської області – 12 кілометрів у напрямку міста Сколе по трасі Київ-Чоп (км 690+000 – км 702+000). У межах населених пунктів: Івашківці, Сможе, а також Долинівка. У цій частині автомагістралі Київ-Чоп організацію дорожнього руху забезпечуватимуть два екіпажі ДАІ. Значних обмежень не буде: ДАІ працюватимуть по смугах.

Роман Кокотайло також розповів, що підготовчі роботи розпочали вчора, 29 жовтня. Зараз на ділянці працює фрезерувальний автомобіль, який вирізає наявне асфальтне покриття. Після цього тут облаштують два шари: нижній (вирівнюючий) і верхній: по 5 сантиметрів кожен. Верхній шар буде зі спеціального покращеного асфальтобетону ЩМА (щебенево-мастичний асфальт).

«Точну дату завершення робіт назвати складно. Поки що вели підготовчі роботи, асфальтувати почали лише сьогодні після обіду. У горах температурні режими є іншими. Є погода – люди працюють. Скільки встигнемо, стільки й зробимо», – додав чиновник.

Нагадаємо, Президент підписав Закон, згідно з яким ремонт доріг державного значення у чотирьох областях України здійснюватимуть за рахунок 50% коштів, які надійшли від перевиконання загального обсягу митних платежів. Експеримент, окрім Львівської, запроваджено у Волинській, Чернівецькій та Одеській областях.

На Львівщині за рахунок цих коштів заплановано відремонтувати три автодороги: Львів-Радехів-Луцьк (Н-17), ділянки Львів-Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ-Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) (М-06) та автомобільної дороги загального користування державного значення Сколе-Славське (Т-14-24).

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!