Вартість ремонту дороги до кордону із Польщею буде на 22% меншою від початкової ціни

1428 0
Відремонтована прикордонна дорога стане новим сполучення до МПП Нижанковичі – Мальховіце та залізничних станцій Нижанковичі та Хирів.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині провели аукціон закупівлі на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С141711 Дроздовичі – Міженець – Бісковичі км 0+000 – км 31+000 Львівської області. Після проведення аукціону вартість робіт становить на 22% менше ніж початкова ціна.

Джерело: ЛОВА

«Кошти з обласного та місцевих бюджетів на ремонт залучати не будуть. Відремонтована прикордонна дорога стане новим сполучення до МПП Нижанковичі – Мальховіце та залізничних станцій Нижанковичі та Хирів, а також розвантажить основні транспортні та пасажирські магістралі Львівщини, які сполучають Україну з Польщею», – йдеться у повідмоленні.

Читайте також: На Львівщині збільшують вартість ремонту однієї з доріг до 821 млн грн

Нагадаємо, що цьогоріч на автодорозі Дроздовичі - Міженець - Бісковичі планують виконати роботи з ремонту дорожнього покриття найбільш аварійної ділянки.

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!