На Львівщині завтра очікують мокрий сніг

7328 0
За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології 20-го квітня очікують хмарну погоду з проясненнями. На півдні області прогнозують опади у вигляді мокрого снігу – вночі та вранці помірні, вдень невеликі.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Синоптики попереджають про слабке налипання мокрого снігу та ожеледицю на дорогах, інформують у прес-службі Львівської ОДА.

На перевалах Львівщини вночі та вранці можливий сильний мокрий сніг. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с, в гірській частині подекуди слабкі хуртовини. Температура повітря вночі 1-3º тепла, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки 0-4º, вдень 3-8º тепла.

Читайте також: Львів’ян попереджають про похолодання та ожеледицю

21-го квітня очікується припинення опадів. Вночі збережуться заморозки, вдень температура повітря дещо підвищиться.

Департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації звертається до водіїв з проханням бути уважними під час руху по дорогах області та зважати на погодні умови.

Опублікувала Марічка Мишок

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!