Політична реклама

На львівському стадіоні під час Євро-2012 заборонені вувузели

1393 0
На стадіонах під час матчів футбольного Чемпіонату Європи 2012 року заборонені вувузели, гучномовці, сирени та інші механічні або електронні акустичні пристрої. Про це йдеться у опублікованому Списку заборонених предметів, а також у правилах поведінки на стадіонах під час матчів Чемпіонату Європи.

На стадіони під час матчів фінальної частини Євро-2012 уболівальникам заборонено проходити з професійною фото- та відеоапаратурою, лазерними указками, громіздкими сумками й великими транспарантами. Крім зазначених предметів, на стадіонах заборонені парасольки, пляшки та інша скляна, металева або пластикова тара. Також уболівальники не можуть пройти з матеріалами, які містять расистську, ксенофобську, політичну чи релігійну пропаганду.

Алкоголь та наркотичні речовини заборонені також. Любителям помахати прапором на стадіоні варто пам'ятати, що пройти вони зможуть лише з пластиковим флагштоком, довжина яких не перевищує 1 м, а діаметр - 1 см. Офіційні групи вболівальників, які будуть використовувати прапори-полотна, які значно перевищують дозволені розміри, повинні проінформувати про це УЄФА за один день до матчу для отримання дозволу.

Зазначений перелік не є вичерпним. У разі виникнення сумнівів щодо будь-якого предмета, який приноситься на стадіон, рішення про дозвіл або заборону проносу даного предмета приймається відповідним співробітником служби безпеки стадіону, повідомляє Ліга.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!