У Львові перевізник закупив 7 нових автобусів на один з маршрутів

4445 0
Львівський перевізник ТзОВ «Міра і К» випустив на лінію 7 нових автобусів марки «Еталон». Найближчим часом планують випустити на маршрути ще 2 автобуси.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

За словами директора компанії Миколи Шкургана, курсуватимуть вони на маршруті №14.

«Обирали маршрут, зважаючи на те, де можна отримати максимально можливий виторг. Якщо ж ми змінимо маршрут, тоді усі автобуси рухатимуться в новому напрямку. Всі 7 нових автобусів мають працювати на одному маршруті. Водіїв для них ми обираємо на конкурсній основі, після подання оголошення в газету», - зазначив Микола Шкурган.

Один новий автобус марки «Еталон» обійшовся перевізнику у 370 тис. грн, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Автобус №14 курсує за маршрутом: вул. Збиральна — вул. Городоцька — вул. Ряшівська — вул. Наукова — вул. Хуторівка — просп. Червоної Калини — вул. Сихівська — вул. Кавалерідзе — вул. Коломийська — просп. Червоної Калини (Санта-Барбара).

Як зазначають в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, щодня у Львові працює 650 автобусів та близько 50 – в резерві.

Згідно з договорами, що укладались із перевізниками на обслуговування міських автобусних маршрутів, щороку вони мали б на 20% замінювати рухомий склад, який працює на маршруті. Йдеться про закупівлю автобусів з низьким рівнем підлоги великої пасажиромісткості.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!