На поїзді Львів-Чернівці діятиме електронний квиток

2848 0
Сьогодні, 20 жовтня, відкрито продаж електронних проїзних документів на проїзд у новому дизель-потязі Львів-Чернівці. Відтак, пасажирам не потрібно звертатись у касу, аби роздрукувати квиток, куплений в онлайн-системі, – повідомляють у прес-центрі Львівської залізниці
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Контроль проїзних документів здійснюватиме провідник вагону №2 за допомогою мобільного терміналу контролю документів, який зчитує QR-код документа.

Читайте також: Львів'янам нагадують про перехід потягів на зимовий час

Нагадаємо, з 5 жовтня 2015 року Львівська магістраль призначила курсування нового денного швидкісного поїзда категорії «Регіональний експрес» №701/702 сполученням Львів – Чернівці – Львів. Потяг курсує зі Львова у всі дні тижня, окрім середи, із Чернівців – щоденно, окрім четверга. Відстань між містами – 267 кілометрів – потяг долає за 3 год. 30 хв., зупиняється на станціях Ходорів, Івано-Франківськ, Коломия. 

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!