Політична реклама

На проспекті Свободи у Львові встановили гранітні півкулі

1699 0
На проспекті Свободи неподалік Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької встановили гранітні півкулі по периметру та впоперек хідника – біля в’їзду у двір.

Це зробили, щоб унеможливити паркування та заїзд автомобілів на тротуари, однак жителі міста нарікають на те, що півкулі, встановлені впоперек, утруднюють рух по тротуару, де він достатньо інтенсивний, - інформує Zaxid.net.

В.о. начальника управління капітального будівництва Львова Ігор Фалюта розповів: З метою уникнення будь-якого заїзду на тротуар ми розставляємо ці кулі. Бо якщо цього не зробити, люди продовжать паркувати автомобілі на тротуарах.

Також Ігор Фалюта додав, що з часом півкулі можна буде зняти: Можливо, коли мешканці Львова звикнуть не паркуватись на тротуарах, можна буде зняти кулі. Справді, є випадки, що люди задивляються на Оперний театр чи деінде і зачіпають їх.

Навпроти статуї Матері Божої на проспекті Свободи, також впоперек тротуару, були встановлені стовпці біля в’їзду у двір. Заввишки понад півметра і пофарбовані в чорний колір, вони не одразу помітні, однак утруднюють рух пішоходів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!