На Tvoemisto.tv стартувала трансляція розмови про розвиток інтелекту в Україні

1921 0
Сьогодні, 13 травня, вже розпочалася дискусія на тему: «Як зробити інтелект ресурсом для розвитку України?». Захід відбувається за ініціативи Представництва ЄС в Україні. На Tvoemisto.tv стартувала пряма трансляція із події.
фото: tvoemisto.tv

фото: tvoemisto.tv

Під час заходу учасники зможуть послухати провідних експертів у галузі освіти, культури та науки, дізнатись у них про інтелектуальний потенціал України, можливості навчання для українських студентів та викладачів, реформування вищої освіти в України, співпрацю Україна-ЄС у сферах бізнесу, культури та науки.

Захід має на меті акцентувати увагу на тому, що європейський шлях передусім включає у себе сьогодні здатність продукувати нові ідеї, виробляти модернізаційні рішення, будувати економіку знань, будувати суспільство, де розум та інтелект будуть одним із головних критеріїв успіху.

У рамках події учасники дискусії обговорять наступні питання:

- Інтеграція України в європейський освітній та науковий простір

- Освітні програми ЄС та можливості для української молоді, викладачів

- Передумови для розвитку інтелектуального капіталу України

- Інтелектуальний капітал та бізнес

-  Робота програм Tempus, Erasmus+ в Україні, передумови до наближення вищої освіти в України до європейських практик

Серед учасників дискусії: Мар`яна Луцишин (Керівник Західноукраїнського офісу Європейської бізнес асоціації); Вікторія Бриндза (Учасниця Несторівської групи, старший аналітик компанії pro.mova, викладач критичного мислення в УКУ); Оксана Краєвська (Координатор програми Еразмус+ в ЛНУ ім. І Франка); Юрій Рашкевич (Проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Національного університету «Львівська політехніка», координатор програм Tempus, Erasmus+);тЛілія Боровець (співзасновниця Центру інноваційної освіти «Про.Світ», краудфандингової платформи для освітніх проектів GoFundEd).

Модеруватиме захід Тарас Яценко, cпівзасновник та керівник міського інтернет-порталу «Твоє місто» (tvoemisto.tv).

Трансляція триватиме із з 11:00 до 13:00 години. Перегдянути відео у режимі реального часу можна за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!