На вокзалі у Львові шукали вибухівку

1940 0
Вчора, 15-го липня, о 21:50 невідома особа повідомила про замінування залізничного вокзалу.
фото: Михайло Верхогляд, Вікіпедія

фото: Михайло Верхогляд, Вікіпедія

Вчора, 15-го липня о 21:50 невідома особа з мобільного телефону на телефон Львівського оператора служби “102” повідомила про замінування у Львові приміщення Головного залізничного вокзалу станції "Львів" (пл. Двірцева, 1). Про це повідомляє департамент з питань НС Львівської ОДА.
 
Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова у складі 46 осіб та 11 одиниць техніки
 
Місце події обгородили та припинили доступ до будинку вокзалу сторонніх осіб. На місці працювала охорона.
 
 

Також вивели близько 500 пасажирів та обслуговуючого персоналу. Працівники Залізничного відділу поліції разом з вибухотехніками та кінологом провели обстеження будівлі вокзалу та прилеглої території. 

О 23:30 пошукові роботи завершили, і вибухового пристрою не виявили. Також повідомляється, що затримки руху поїздів не було. Наразі встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.
 
 
 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!