На вулиці Пекарській облаштували новий паркувальний майданчик

1035 0
Оператором паркувального майданчика стало ЛКП «Львівавтодор».
Умовне фото

Умовне фото

У Львові на вул. Пекарській запрацював новий паркувальний майданчик на 66 паркомісць, з них 7 – для осіб з інвалідністю. Він розташований у 3-й зоні паркування. Графік роботи майданчика: пн-пт з 8:00 до 20:00.

Джерело: Львівська міська рада

Розрахунок можна здійснити через термінал EasyPay на вул. Пекарській, 33, також на майданчику розміщений інфощит із QR-кодами для сплати онлайн через платіжні сервіси UNIP, EasyPay, Приват24.

«Мешканці, які проживають у будинках, прилеглих до паркувального майданчика, можуть придбати пільговий абонемент та здійснювати оплату за паркування зі знижкою – лише 3 грн/год. А ті, на кого не поширюється пільговий абонемент, можуть придбати загальний абонемент у різних зонах паркування», – розповіли у ЛКП «Львівавтодор»

Читайте також: У Львові з’явиться ще 15 нових паркувальних майданчиків. Перелік локацій

Оператором паркувального майданчика стало ЛКП «Львівавтодор».

Зазначимо, у Львові впродовж січня-вересня інспектори з паркування оштрафували 181 тис. 218 водіїв. Загальна сума штрафів становить 67 млн 848 тис. грн.

На 19 локаціях у Львові планують облаштувати нові паркувальні майданчики. Йдеться про майданчики у Галицькому, Личаківському, Франківському та Шевченківському районах, загальною кількістю 363 машиномісця.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!