Чи здорожчає проїзд в маршрутках у Львові та в області готуються до буріння двох нових свердловин. Підсумки доби

1427 0
Нині 17 вересня та 571 доба героїчного протистояння російській агресії.

Повітряна тривога: Сигнал небезпеки на Львівщині пролунав о 05:34, відбій – о 06:53. Попередньо було здійснено пуски ракет типу Х-101/555/55 з Ту-95 з Каспійського напрямку.

У Львові та області усе спокійно. Як повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, вибухи пролунали в Одесі. О 05:57 Повітряні сили повідомляли, що запущені росіянами крилаті ракети змінили курс та прямують у напрямку Одещини.

Ситуація на фронті: За даними Генштабу (станом на 6:00), за добу відбулося понад 30 бойових зіткнень. Українська авіація завдала 2 удари по пунктах управління противника, 12 – по його районах зосередження та 5 – по ЗРК. Підрозділами ракетних військ уражено 3 зенітно-ракетних комплекси «Бук-М1» та 5 ворожих артилерійських засобів.

Читайте також: На Львівщині викрили чоловіка, який хотів ввезти автомобіль як допомогу для благодійного фонду. Орієнтовна вартість кросовера – 20 тис. доларів.

Ключові події:

1. На Львівщині готуються до буріння двох нових свердловин. Шахта №32 має розкрити стрийські відклади. Згідно з побудованою цифровою 3D моделлю родовища, видобувні запаси нафти становлять 1,121 млн тонн. Глибина свердловини – 1250 метрів. Шахту №34 пробурять глибше, до менілітових відкладів. Видобувні запаси нафти становлять 464 тис тонн. Глибина свердловини – 1550 метрів.

Читайте також: Польща заборонила в’їзд в країну машинами з російськими номерами. Заборона стосуватиметься як приватних, так і комерційних автівок.

Та: Коломойському переобрали запобіжний захід. Шевченківський райсуд Києва прийняв клопотання прокурора БЕБ про збільшення розміру застави до 5,877 млрд грн та встановивши її розмір 3 млрд 891 млн гривень;

2. Чи здорожчає проїзд у громадському транспорті Львові. «Загалом перевізники вже подали останні розрахунки з новими складовими собівартості. Ні для кого не секрет, що вартість пального зросла, і це ключова складова витрат. Також маємо великий дефіцит водіїв, і ця ситуація потребує підвищення заробітної плати. Звісно, все це призводить до подорожчання перевезень», – розповів в інтерв’ю Tvoemisto.tv директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

На цю ж тему: На одній із вулиць Львова знову запрацювало електронне табло для відстеження транспорту. Воно відновило роботу на вул. Захисників України.

А також: У Львові запрацював ще один паркувальний майданчик. Він розташований на вул. Івана Вакарчука (буд. № 3 – 11). Тариф діє відповідно до зональності майданчиків – 10 грн/год;

3. Цьогоріч літо стало найспекотнішим за всю історію спостережень. Температура в червні, липні та серпні зросла на 0,23 °C, таким чином ставши рекордною з 1880 року.

Читайте також: Нині у Львові у зв’язку з забігом громадський транспорт курсуватиме зі змінами. Розклад. Йдеться про «Львівську Десятку’23» – Чемпіонат України з легкої атлетики з бігу по шосе на 10 км.

Та: На Львівщині триває міжнародне змагання з веслування на байдарках та каное. У Наварії, що на Львівщині, з 15 по 17 серпня триває ХХІ Міжнародна «Львівська регата»;

4. У школах Львова проведуть кінопоказ під відкритим небом. Він відбудеться нині о 19:30. На сеансах показуватимуть американську комедійну мелодраму «Диво». Сюжет стрічки розповість про школяра, який народився з рідкісною генетичною аномалією, та його адаптацію до життя в соціумі.

Читайте також: Маленьких львів’ян запрошують до дитячих гуртків. Перелік. Заняття у клубах дитячої творчості підійдуть на будь-який вік та смак дитини, адже охоплюють різні напрямки. Зокремо, це мистецтво, спорт, іноземні мови, танці, музика, позування, театр, гончарство, хендмейд, дизайн, ранкові групи та багато інших;

5. У Львові планують встановити додаткове освітлення у Стрийському парку. Львів’яни скаржаться на недостатню кількість світла у частині парку.

Слава Україні. Гарного Вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!