Політична реклама

Наступного року у Львові почнуть каналізувати вулицю Брюховицьку

1639 0
Станом на сьогодні у Львові налічується 114 вулиць, котрі не під’єднані до каналізаційної системи міста.

Для вирішення цієї проблеми розроблено комплексну програму на 2012-2015 роки, котра має модернізувати каналізаційну систему міста Львова, інформує прес-служба Львівської міськради. Основним завданням програми є каналізування вулиць. На цих 114 вулицях розташовано 3183 будинки, в яких проживає близько 14 тисяч мешканців.

За словами Володимира Олійника, в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури, цьогоріч у місті завершують каналізування вул. Голубця та розробляють проектно-кошторисну документацію для вул. Брюховицької.

«Цього року ми завершили великий обсяг робіт по вул. Голубця, - це більше, ніж 1100 метрів. Тому, власне кажучи, той район і прилеглі вулиці нарешті зможуть мати каналізацію. Ця проблема тягнулася протягом останніх 5 років. Також цього року ми виготовляємо документацію на вул. Брюховицьку, на мікрорайоні Рясне. Там також не каналізований район. Але станом на сьогодні тих ресурсів, які ми маємо, достатньо для того, аби виготовити проектну документацію, а при формуванні бюджету на наступний рік вже планувати роботи», - розповів Володимир Олійник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!