У селі біля Львова завершують реконструкцію каналізаційної мережі за майже 30 млн грн

1183 0
Для проєкту використали гроші з місцевого бюджету та з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

У Давидові, біля Львова, завершують реконструкцію каналізаційної мережі. Загальний кошторис проєкту становить 28,4 млн грн. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

«Станом на сьогодні будівельні роботи практично завершено. На об’єкті встановили 44 км водотоку, споруди аеротенків-відстійників 212 м. кв, біоплато відкритого типу площею 382 м. кв. Придбали та установили технологічне обладнання. Залишилось провести благоустрій території та пусконалагоджувальні роботи»– йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львівській ОВА прокоментували будівництво спорткомплексу за 89 мільйонів.

Для реконструкції використали кошти з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища та місцевого бюджету. У 2023 році з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища виділено – 19,6 млн. гривень та 8,4 млн. гривень з місцевого бюджету.

Нагадаємо, комунальний заклад Львівської облради оголосив тендер на проведення реконструкції житлових корпусів №2 та №3 Грушківського психоневрологічного інтернату. Вартість проєкту становить понад 40 мільйонів гривень.

Тетяна Дзяма

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!