Наступного тижня потяг «Львів-Трускавець» курсуватиме зі змінами

2561 0
Через ремонт залізничних шляхів потяг «Львів-Трускавець» їздитиме лише до Стрия. На ділянці від Стрия до Трускавця потяги не курсуватимуть до п'ятниці дев'ятого квітня. Про це повідомляють у прес-центрі «Львівської залізниці».
фото: facebook.com/trafficlviv

фото: facebook.com/trafficlviv

«Для виконання ремонтних робіт 4, 5, 6, 8 та 9 квітня для руху буде закритим перегін Більче-Стрий. Відтак у ці дні приміські потяги №6011/6012 сполученням Львів-Трускавець-Львів прослідують лише до станції Стрий, на ділянці Стрий-Трускавець не курсуватимуть», – йдеться у повідомленні «Львівської залізниці».

Читайте також: На великодні свята до Львова призначили додаткові потяги

Там також зазначають, що від п'ятого по сьоме квітня із 11:20 до 17:20 години залізничники закриють рух на перегоні Рудки-Калинів. Тож приміські потяги №6023/6020 («Львів-Сянки») не курсуватимуть. Потяг №6019 прослідує до станції Сянки за звичним розкладом, а зворотно – за графіком потяга №6024.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!