Паніка може бути в будь кого, але зараз все повернулося до звичного режиму, – завідувач відділенням госпіталю у Винниках

6771 9
На завтра заплановані операції.
Фото: Високий Замок

Фото: Високий Замок

Хворі залишилися в лікарні, на завтра заплановані операції, дозвіл на них ми отримали. 

Про це заявив під час стріму ;Tvoemisto.tv завідувач першого ортопедичного відділення міського  госпіталю у Винниках Андрій Підлісецький.

За його словами, паніка може бути в будь кого, але зараз все повернулося до звичного режиму.

«Хворі залишилися в лікарні, на завтра заплановані операції, дозвіл на операції ми отримали. Працюємо у звичному режимі. Без лікарів не можуть провести евакуацію хворих», – сказав він.

Підлісецький наголосив, що в Україну повертають громадян, які за роз’ясненням Кабміну є цілком здоровими.  Вони мають перебувати десь на карантині 14 днів і якщо все буде гаразд, то вони стануть повноцінними членами суспільства.

«Чому все так поспіхом відбувалося – важко сказати. Бо ще вчора нам казали, що ми працюємо у звичному режимі, а вранці дали інше розпорядження» пояснив лікар.  

Завідувач першого ортопедичного відділення міського  госпіталю у Винниках вважає, що протести могло викликати те, що суспільство до останнього дня повернення наших громадян з Китаю не знає, де ж все таки їх буде розміщено для карантину.   

«Це просто трохи є нагнітання обстановки  в суспільстві. Я думаю, що багато людей з Китаю повернулися в Україну і ми навіть не знаємо, що вони там були. А це або політична акція, або я не знаю як це» сказав він.

Нагадаємо, у Винниках люди перекрили під’їзд до госпіталю. Близько 14:00 до брами шпиталю почали звозити автомобільні шини. Паніка почалася у середу зранку, коли з госпіталю почали евакуйовувати пацієнтів.

Також повідомляли, що усі заявлені 48 громадян України, а також 29 іноземців, прибули на евакуацію з Китаю, пройшли перевірку на наявність коронавірусу і виявилися здоровими.


Читайте також:
21 Лютого, 2020 14:23
666 ... " .. Все , конечно , мы братья по разуму , только очень какому-то разному.." ... Слава Україні ! ...
20 Лютого, 2020 22:27
До дичі тутешної Привезли ЗДОРОВИХ українців і для перестороги хотіли ще протримати на карантині 14 днів у інфекційній лікарні, а дич тутешня, галичанська, яка сі ревно хрестит у вишиванках, збунтувалась і шини звозить. Чи подуріли, чи вам пороблено? Видно в Європі, куди їздите працювати, ви бачили лише голі гузиці які мили, дикунами були, дикунами і лишлися. Соромно, що в нас такий народ! Щось не те у вас точно в голові!
20 Лютого, 2020 16:59
666 до "1" ... ".. не задумувались.." ... запитай отак у пані Ірини Дмитрівні Фаріон ... вона тобі "задумує" конкретно ...
20 Лютого, 2020 16:00
1 Якщо немає ніякої загрози для людей, всі здорові, то чому столиця,або Київська область, де купа модних санаторіїв і лікарень не приймає на "обсервацію"? Не задумувались?
20 Лютого, 2020 11:04
??? Винниківчани--молодці! Підтримую! За своє здоров"я треба стояти горою. При теперішній ситуації, коли повні по-ху--єсти-чні профани при владі, ситуація може піти не в той бік, як кажуть, щось пішло не так--і тоді, що---виселяти людей з Винник по цілому світу. Ми це вже проходили з Чорнобилем. Невже не можна розгорнути військовий госпіталь десь на нейтральній території, подалі від людей і населених пунктів і там проводити весь цивілізований карантин в повній амуніції для медиків і повному комфорті прибулих з Китаю? Чи не так?
20 Лютого, 2020 10:21
666 ... але ... завідувач ортопедичного відділення НЕ має іншого пояснення отого "свідомого" реагування "свідомих" мешканців Винників як -- ПОЛІТИЧНА АКЦІЯ ... погоджуюсь ... і ще ... "акціонери" знову обіс.рались ... ріденько ... бо "свідомості" в них вистачає , а от розуму їм Господь чомусь не дав ... Слава Україні ! ...
20 Лютого, 2020 08:57
666 ... розпрягайте , хлопці , коні та лягайте спочивать ...
19 Лютого, 2020 21:51
Андрій Підлісецький Я тепер розумію, як інколи сказані слова виривають з контексту сказаного і ро[***] з того гучні заголовки. Я не мав на увазі, що акції протесту біля госпіталю - це політична річ. Це була просто свідома відповідь суспільства на те, що суспільство до останнього дня прильоту наших ГРОМАДЯН не знає планів про їх розміщення (не для лікування як пацієнтів, а для проходження карантину). Тому, якщо ми повертаємо наших здорових людей додому, то нема чого приховувати їхнє місце перебування на карантині. А невідомість приводить до таких речей. Але якщо насправді були таємні плани привезти їх в госпіталь, хоча я як тверезо мисляча людина думає, що нікому це в голову не прийшло, то я тоді не розумію...
19 Лютого, 2020 20:49
666 ... на мою думку , що за такий от "спокій" на Львівщині маємо подякувати порохоботам ... чого вони тільки не зро[***] за "шоколадку" із петькиної дупи! ... смачного їм ! ... а нам -- спокою і витримки ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!