Незалежність України та пес Патрон. «Укрпошта» випустить нові марки у серпні

1432 0
Частина коштів від продажу марок йде на допомогу українським солдатам на передовій.
ФОТО: Укрпошта

ФОТО: Укрпошта

«Укрпошта» у серпні планує випустити ще дві тематичні марки. Одна з них буде присвячена Дню Незалежності, а інша честь чернігівського пса-сапера Патрона. Про це повідомив в ефірі телемарафону генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«У серпні буде дві марки. Одна з них присвячена річниці нашої незалежності та шести місяцям активної фази війни. Далі я обіцяв Патрона — пес, який допомагає саперам. Далі ми готуємо ескізи на відповідні архітектурні споруди, які тимчасово виконують невдалу роль у цій війні», — сказав він.

Читайте також: Поштову марку з російським кораблем продали на благодійному аукціоні за 5 млн грн

Він зазначив, що частина коштів від продажу марок йде на допомогу українським солдатам на передовій.

«Ми нещодавно передали військовим на Донбасі рації і дрони, тому марки мають непрямий вплив на хід бойових дій», – додав директор Укрпошти.

Нагадаємо, що з 28 липня «Укрпошта» ввела в обіг нову поштову марку «Доброго вечора, ми з України». На новій марці зображений трактор з українським прапором, який тягне за собою російський танк. Ескіз та тематику марки обрали українці шляхом голосування у додатку «Дія» та на сайті «Укрпошти».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!