Нідерланди встановили обов’язковий карантин для приїжджих українців

1758 0
Відповідні рекомендації міністерство підготувало щодо кожної країни.
фото: УНІАН

фото: УНІАН

Влада Нідерландів закликала до двотижневої самоізоляції громадян, що повертаються з країн, де зафіксували велику кількість випадків інфікування коронавірусною інфекцією Covid-19. До списку таких країн входить і Україна. Про це повідомляє «Укрінформ».

«Через високий ризик поширення коронавірусу, уряд закликає до 14-денного карантину після прибуття в Нідерланди з країни, яка має помаранчевий або червоний код», – йдеться в повідомленні Міністерства закордонних справ Нідерландів.

Читайте також: Хочу на море у час карантину. Історії людей, які відпочивають у Туреччині, Хорватії і Албанії

Відповідні рекомендації міністерство підготувало щодо кожної країни. Україна входить до переліку держав, після повернення з яких двотижневий карантин є обов’язковим.

У повідомленні МЗС Нідерландів наголошують, що карантин обов’язковий у тому числі для тих, у кого немає жодних симптомів Covid-19.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!