Обирають найкращу новобудову Львова. Як проголосувати

4132 1
Львівський блогер пропонує мешканцям міста визначити за найкращу новобудову. Серед запропонованих – 42 об’єкти.

До переліку на блозі Олександра Шутюка потрапили споруди, завершені минулого року або ж максимально наближені до завершення.

Зараз лідирує житловий комплекс «Золотий горіх» на вул. Бойківській (10,8%), друге місце посідає хостел на вул. Городоцькій (9,2%), а третє ділять між собою бізнес-центр Галілео та житловий будинок на вул. Пасічній (по 7,2%). Загалом упродовж двох днів проголосувало понад 600 людей.

Читайте також: У Львові шукають місця для висадки дерев. Як долучитися

«То там, то тут в Інтернеті періодично виникають суперечки про новітню архітектуру Львова. Псує вона місто чи прикрашає? Якою вона повинна бути? Настав час визначитися з відповідями та розставити всі крапки над «і». Отже, яка будівля сказала нове слово у архітектурі Львова та відкрила нову сторінку його історії? Біля якого нового будинку невдовзі почнуть фотографуватися туристи та молодята? Вам слово!» – зазначає активіст у своєму блозі, пояснюючи причину такої ініціативи.

Проголосувати можна на блозі Олександра Шутюка за цим посиланням. Для голосування варто авторизуватися або залогінитися через одну із соцмереж. Відзначити можна навіть кілька варіантів одночасно або ж обрати «Не подобається жоден із варіантів» чи «Я просто хочу подивитись результати».


Читайте також:
20 Лютого, 2015 18:06
Наївний Амігос Все паскудство!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!