Онлайн-курс із вивчення англійської за творами Шекспіра. Як долучитися?

2447 0
Британська Рада повторно запускає безкоштовний курс «Exploring English: Shakespeare». Учасникам пропонують 1,5 місяці вивчати англійську за найвідомішими творами і цікавими фактами з життя Вільяма Шекспіра.
фото: facebook.com/prometheusmooc

фото: facebook.com/prometheusmooc

«Минулого разу онлайн-курс «Exploring English: Shakespeare» виявився таким популярним, що тепер ми розпочинаємо його знову! Нагадаємо, що це безкоштовний курс, з яким ви зможете вивчати англійську за найвідомішими творами і цікавими фактами з життя Вільяма Шекспіра. Провідні шекспірознавці проведуть вас шляхом великого Барда, дорогою розглядаючи граматичні аспекти його та нові виміри його творів», – йдеться на сторінці British Council Ukraine у Facebook.

Курс триває півтора місяці і забиратиме лише до 2 годин часу на тиждень. Приєднатися до курсу можна упродовж 1,5 місяці, доки він триватиме.

Учасникам курсу пропонують дослідити разом із акторами і фахівцями з усього світу п'ять п'єс Шекспіра: «Ромео і Джульєтта», «Гамлет», «Багато галасу даремно», «Макбет». Разом вони будуть пояснювати і досліджувати універсальні теми, які Шекспір порушує у своїх творах.

Відео-наставник проведе учасників через курс і допоможе зрозуміти вирази, які в англійську мову вводить безпосередньо Шекспір. А короткі вікторини перевірить розуміння і запропонують поділитися своїми ідеями та думками щодо порушуваних Шекспіром тем.

Зареєструватися на курс «Exploring English: Shakespeare» можна за посиланням.

Читайте також: 12 порад, як швидко вивчити англійську мову онлайн

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!