Pianoбой презентував кліп на пісню гурту «Скрябін». Відео

14927 0
У День народження Андрія Кузьменка Pianoбой презентував кліп на пісню гурту «Скрябін». У створенні відео для композиції «Шампанські очі» взяли участь понад 100 прихильників Pianoбоя.

Як повідомляє музикант на своїй сторінці у Facebook, Перший український відеокліп, кожен кадр якого розфарбували слухачі.

У кліпі задіяли акторів Анну Ребрикову і Євгена Вікгорста, яких знімали протягом кількох днів. Фронтмен Pianoбой Дмитро Шуров поділився, що вибрати для головної ролі хлопця, схожого на Кузьму, вийшло зовсім випадково, тому називає це свого роду містикою.

 «Ми не обмежували людей в їхніх фантазіях, – розповідає режисер ролика Андрій Бояр. – Відео змонтоване з більше, ніж 2 тисяч справжніх малюнків – тільки фарби та пензлі, жодних фотошопів. Всі малюнки настільки різні, що історія хлопця і дівчини отримала повний спектр емоцій».

 «Шампанські очі» – одна з багатьох недооцінених і маловідомих пісень Кузьми, який міг щиро й іронічно співати про людські почуття, як ніхто, – каже Дмитро Шуров. – Для пісні це можливість отримати нове життя і летіти далі, а для мене – ще раз висловити безмежний респект одному з кумирів мого дитинства». Уперше Pianoбой виконав цю композицію на концерті, присвяченому Андрію Кузьменку, який пройшов у травні 2015 року. А потім вирішив записати і видати її за згодою дружини Кузьми Світлани, якій була колись присвячена пісня «Шампанські очі».

Читайте також: ТОП-10 цитат та фото Андрія Кузьменка

Нагадаємо, сьогодні, 17 серпня, у «Музеї ідей», що на вулиці Валовій, 18а, відбудеться концерт до Дня народження Андрія Кузьменка. Початок о 19:00. Вхід вільний.

За матеріалами cultprostir.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!