Підприємцям, які відкриють літні майданчики у Львові, нададуть пільги

1466 0
Пільги діятимуть попередньо із 1 до 30 квітня.
Фото: Дивись.інфо

Фото: Дивись.інфо

Через те, що Львів опинився у червоній зоні карантину, підприємцям, які облаштують літні майданчики, нададуть пільги із оренди конструкцій. Відповідне рішення ухвалив сьогодні, 24 березня, виконавчий комітет Львова.

Такі пільги діятимуть попередньо із 1 до 30 квітня.

Читайте також: Підприємцям у «червоній» зоні мають компенсувати втрати

«Пропонуємо надати пільги підприємцям, які мають літні майданчики. Якщо вони будуть їх монтувати, щоб ми не нараховували цю плату», – розповіла директорка департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Ірина Кулинич.

Також місто звернеться до Кабміну і ВР, щоби вони внесли зміни у Податковий кодекс і дозволили надавати пільги для підприємців, які є платниками єдиного податку другої групи.

Також мерія звернеться до власників приміщень, які здають їх в оренду, аби вони пішли назустріч підприємцям, які не можуть працювати через посилений карантин, і надали їм пільги з оренди чи скасували її.

«Вчора також на нараді було доручення, що держава буде виплачувати по 8 тис грн тим підприємцям, які працюють у червоній зоні і вимушені не працювати», – додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: У Львові ввели обмеження «червоної зони»

Нагадаємо, що посилений карантин у Львові запровадили щонайменше до 4 квітня, в області до 6 квітня. А від завтра, 25 березня, Львів переходить за показниками захворюваності до червоної зони епіднебезпеки.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!