Платіжна система Приватбанку відновила свою роботу

2023 0
Всі системи Приватбанку (платежі в Приват24, магазинах та терміналах) відновили свою роботу. Про це повідомив керівник ІТ-напрямку Приватбанку Дмитро Дубілет у своїй сторінці на facebook.
Фото: rbcua.com

Фото: rbcua.com

Увечері вівторка, 5 квітня, вдалось відновити роботу третини банкоматів. Проте, за ніч повинні були відновити роботу усієї системи.

Як повідомляє Дмитро Дубілет, такий збій системи відбувся ледь не вперше в історії.

«Я практично впевнений, що найближчі 5 років (сбій, - Ред.) проводитися не буде. Я прошу вибачення у всіх, кого ми підвели», - написав керівник ІТ-напрямку Приватбанку.

 

Свежая информация по нашему сбою. Все системы – платежи в Приват24, магазинах, терминалах – работают.К сожалению, удал...
Нагадаємо, що з 4 квітня у клієнтів Приватбанку почалися проблеми з доступом до своїх грошових коштів і рахунків. Як населення, так і бізнес не могли проводити платежі або знімати готівку, оскільки «лягла» платіжна мережа найбільшого банку країни. Фактично добу клієнти були позбавлені можливості безперебійно розрахуватися карткою за покупки в торговельних точках, або проводити платежі через онлайн-банкінг Приват24. Операції в банкоматах і терміналах самообслуговування з використанням карт скасовувалися системою. У касах відділень банку у знятті готівки теж відмовляли.

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!