Подаруй Львів своїм рідним: переможцем став 76-річний криворожець

2340 0
Серед історій, які були надіслані на Всеукраїнський конкурс «Подаруй Львів своїм рідним», журі обрало історію дітей Миколи Лукіча з Кривого Рогу, якому вони вирішили подарувати поїздку до Львова.

«Нам надіслали багато цікавих історій з різних куточків України. Переможці Микола Лукіч з дружиною зможуть провести вікенд у Львові вже 25-26 квітня та нарешті відвідати своїх сестер і познайомитись з нашим прекрасним містом» - зазначають організатори акції.

Про давнє бажання батька відвідати Львів написала його донька Тетяна, яка пішла по стопах батька і теж обрала професію інженера-містобудувальника: «Я все це написала про нашого татуся і дідуся, тому що, прочитавши в газеті про конкурс і подорож до Львову, одразу згадала, як тато сумує за своїми сестрами і дуже хоче не згаяти час і побачитись з ними. Але нам завжди щось заважає здійснити свої мрії і ми відкладаємо їх на потім. Я помічала сльози на очах у батька, коли він говорив з сестричками по телефону, але то малі онуки, то брак часу чи грошей завжди заважали йому здійснити цю подорож до Львову і до своїх рідних. Якщо він виграє цю подорож, то я думаю він буде найщасливіший в цю мить.»

Для пари переможців організували програму, яка обіцяє залишити незабутні спогади про Львів:

· Дві ночі у львівському готелі «Рудольфо»;

· Куштування кращої львівської кави зі смаколиками;

· Насичена культурна програма;

· Екскурсія містом;

· Вечеря в одному з кращих ресторанів Львова. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!