Польський співак записав колядку, у якій згадується Львів. Відео

4635 0
Відомий польський співак Гжегож Турнау записав різдвяну пісню, в якій згадується Львів, а також - Алеппо.
фото: grzegorzturnau.pl

фото: grzegorzturnau.pl

Польський співак і композитор Гжегож Турнау записав нову колядку на слова Ярослава Міколаєвскі, у якій текст оспівує прихід Бога у наш світ. У композиції згадується Алеппо, Лодзь, Мінськ і Львів. Автор опублікував свій твір на Facebook-сторінці.

 «...Ах, як красиво народитися хоч в Алеппо, хоч в Лодзі ...

Ах, як важко народитися у маленькому човні на воді ...

Ах, як красиво народитися У Мінську, Львові та Лодзі ...

Ах, як дивно народитися На Сході і Заході ...»

«Коляда» була написана в контексті того, що коїться в світі. Це не політичний коментар. Йдеться про ширшу, універсальну проблему – факт, що люди багато віків не можуть примиритися з різнорідністю», – зазначив Турнау.

Додамо, Гжегож Турнау – польський художник, аранжувальник, піаніст, композитор, співак і поет, виконавець співаної поезії – народився у Кракові 31 липня 1967. Відомий тим, що створив свій власний стиль музики і композицій, опираючись на джаз. На концертах Гжегожа, зазвичай, головним інстументом є фортепіано, за яким він сам собі акомпанує.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!