Попри оголошену жалобу ZAXID.FEST не скасують

3212 0
Львівська ОДА звернулась до організаторів фестивалю «ZAXID.FEST» з проханням перенести фестиваль на невизначений термін у зв’язку з складною ситуацією, що склалась в країні, а також через те, що 7-9 серпня на Львівщині оголошені днями жалоби. Втім, організатори фестивалю скасовувати захід не будуть.
Фото: mjoy.ua

Фото: mjoy.ua

Про відповідне звернення повідомили у прес-службі Львівської ЛОДА.

«У зв’язку зі складною суспільно-політичною ситуацією, що склалася в нашій державі, та в час, коли Львівщина щоденно в жалобі прощається із Героями, які загинули захищаючи рідну землю, керівництво Львівської облдержадміністрації звертається до організаторів Міжнародного фестивалю «ZAXID.FEST» з проханням перенести час проведення фестивалю на невизначений термін», – йдеться у зверненні.

Однак організатори не збираються скасовувати дійство, адже готувались до нього цілий рік, а також запросили на виступ багато іноземних гуртів, розповів Zaxid.net прес-секретар фестивалю Ярослав Ніколін.

«Фестиваль відбудеться. Це десятки тисяч людей, іноземні гурти, журналісти та фотографи. Ми розуміємо, що ситуація в країні не найкраща, але фестиваль готувався цілий рік, тобто, коли ми починали підготовку до нього, то такої ситуації в країні іще не було. Тому звинувачувати нас у тому, що ми робимо фестиваль – безглуздо», – зазначив він.

Фестиваль відбудеться, як і планувалось, 8-10 серпня.

Нагадаємо, раніше проведення фестивалю заборонила Родатицька сільська рада.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!