Політична реклама

Популярні зараз протигази можна купити від 20 грн, бронежилети - від 120

3837 0
Українці активно скуповують бронежилети і протигази. В інтернеті повним ходом йде торгівля речами для індивідуального захисту.

Так, відразу після початку зіткнень мітингувальників і міліції, на сайті оголошень Slando суттєво зросла кількість запитів і пропозицій протигазів, бронежилетів, шоломів тощо.

Масово продаються і купуються старі радянські протигази. Зокрема, найпопулярнішою модифікацією є ЦП-5, оскільки його вартість в повному комплекті стартує від 20 гривень. Більш сучасні моделі можуть коштувати від кількох сотень до тисяч гривень, повідомили у прес-службі Slando.

Також істотно збільшилася кількість пропозицій бронежилетів. Продаються як старі і вживані, так і абсолютно нові сучасні моделі. Ціни стартують від 400 гривень. Трохи дешевше обійдуться бронежилети для пейнтболу– 120 грн.

Активним попитом користуються також страйкбольні аксесуари і спортивна захисне екіпірування. Зокрема, збільшився попит на всі види шоломів, а також на комплекти хокейної екіпіровки.

Нагадаємо, активні зіткнення почалися в Києві, на вулиці Грушевського, 19 січня і тривають досі. Міліція застосувала проти людей світлошумові гранати, сльозогінний газ і почала стріляти гумовими кулями.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!