Prometheus запустив шість нових безкоштовних онлайн-курсів

5323 0
Реєстрація на нові курси проєкту вже відкрита.
Фото:  gurt.org.ua, pustunchik.ua, studway.com.ua, rework.com.ua

Фото: gurt.org.ua, pustunchik.ua, studway.com.ua, rework.com.ua

Українська платформа онлайн-навчання Prometheus запустили 6 нових курсів. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив співзасновник Prometheus Іван Примаченко.

Читайте також: Prometheus запускає українською найкращі світові онлайн-курси

«У жовтні остаточно стало зрозуміло, що подолання освітньої кризи, в якій перебуває країна, це питання фізичної безпеки кожного з нас і необхідна умова процвітаючого майбутнього України. Тому з новими силами продовжуємо розбудовувати найбільшу в країні платформу онлайн-навчання. За місяць запустили на Prometheus 6 нових курсів», – йдеться у повідомленні.

За підтримки посольства США повністю переклали два крутезних англомовних курси і виклали їх у безкоштовний доступ, тоді як на Coursera за них доведеться заплатити 60 баксів.

На платформі вже відкрита реєстрація на нові курси проєкту:

  • Курс «Думай інакше: Зламай перешкоди на шляху до навчання та відкрий свій прихований потенціал» знаменитої Барбари Оклі (авторки найпопулярнішого онлайн-курсу у світі «Навчаймось вчитись») та Терренса Седжновскі. На курсі навчать, як будувати успішну кар'єру, як отримувати максимум від онлайн-навчання, де шукати наставників та як правильно з ними працювати. Зареєструватися.
  • Курс «Підприємництво 101: хто ваш клієнт?» викладачів Массачусетського технологічного інституту Ердіна Бешимова та Білла Олета. Тут можна опанувати головну навичку для підприємців-початківців – правильно визначати свого клієнта. Під час навчання розкажуть, як провести інтерв'ю з потенційними клієнтами, яка різниця між аналізом ринку зверху вниз і знизу вгору, а також як правильно обирати ринок для товару чи послуги. Зареєструватися.
  • Курс «Основи фандрейзингу для медичних закладів: як залучати додаткові ресурси». Лідери мріють про великі проєкти. Але як їх втілити в життя, якщо не вистачає фінансування, людей або підтримки? Тут можна опанувати інструменти для залучення донорів та побудови з ними партнерських відносин. Курс розроблений спеціально для керівників і власників лікарень. Зареєструватися.
  • Курс «Системи фінансування охорони здоров'я» допоможе медикам розібратися в змінах в охороні здоров’я, що тривають в Україні. Упродовж курсу слухачі дізнаються як працює система охорони здоров’я та побачать причини й передумови змін, що відбулися в Україні за останні кілька років. Зареєструватися.
  • Курс «Управління якістю в охороні здоров'я» допоможе розібратися в базових принципах управління якістю в медичному закладі та почати будувати систему управління якості у вашому медичному закладі. Зареєструватися.
  • Курс «CASE STUDY: як вирішувати складні завдання в бізнесі та в житті», що навчить шукати та ухвалювати рішення, перемагати в кейс-чемпіонатах та отримувати нові можливості в роботі та житті. Зареєструватися.

 

Охочі підтримати освітню платформу Prometheus можуть зробити це за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!