Просування армії рф на сході України за останній місяць є мінімальним, — британська розвідка

732 0
Росія не змогла створити боєздатну піхоту в кількості, достатній для того, щоб забезпечити більш значні успіхи.
Фото: Генштаб

Фото: Генштаб

За останні 30 днів російсько-окупаційним військам не вдалося досягти значних воєнних успіхів на сході України, за винятком Бахмутського напрямку. Про це з посиланням на дані розвідки повідомляє Міністерство оборони Великої Британії в Твіттері.

«За останні 30 днів наступ росії на місто Бахмут був її найуспішнішою віссю на Донбасі, однак за цей час росії вдалося просунутися там лише на 10 км. На інших ділянках Донбасу, куди росія намагалася прорватися, за цей 30-денний період її сили не змогли просунутись більш ніж на 3 км. Це майже напевно значно менше, ніж планувалося», — заявили у відомстві.

Читайте також: Українські військові знешкодили кілька російських розвідгруп на Донеччині, — Генштаб

У Міноборони зазначили, що попри постійне інтенсивне використання артилерії в цих районах, росія не змогла створити боєздатну піхоту в кількості, достатній для того, щоб забезпечити більш значні успіхи.

Нагадаємо, за добу 8 серпня українські воїни ліквідували 300 російських окупантів та 6 ворожих танків. Втрати армії рф від початку повномасштабної війни сягнули близько 42640 вояків.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!