Ректор лісотехнічного університету і мистецька школа. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1199 0
Tvoemisto.tv відновлює рубрику, в якій ми інформуватимемо наших читачів про свої помилки.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

Медіа-хаб Tvoemisto.tv продовжує повідомляти читачів про свої помилки. Ведення щоденника помилок допомагає нам бути пильнішими та уважнішими, а читачам сприяти розвитку якісної журналістки.

Вчора, 17 лютого, ми написали новину про те, що відбувся перший тур виборів ректора Національного лісотехнічного університету і що у ньому переміг керівник департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник. Ми взяли до уваги помилково лише дані однієї дільниці, хоча насправді їх було дві, і у підсумку, за результатами голосування, більше голосів отримав інший кандидат – декан факультету туризму Львівського державного університету фізичної культури ім. Івана Боберського Володимир Холявка.

Tvoemisto.tv приносить вибачення за те, що не врахували під час публікації результатів виборів у Закарпатському лісотехнічному коледжі і зазначили про перемогу Руслана Гречаника.

Раніше, у листопаді, ми повідомили про те, що індустріальний парк у Львові у районі Рясне-2 придбав «Dragon Capital», хоча насправді він лише мав намір, а ще не купив його. Проєкт парку компанія купила у грудні.

Також у жовтні ми публікували інформацію про те, що у Львові обрали переможців архітектурного конкурсу на створення сучасної школи мистецтв з концертним залом на вул. Личаківській, 105, однак провізуалізували новину проєктом, який не переміг.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!