Російський депутат з «медаллю» від пушиліна має 11 квартир у Києві

744 0
Чоловік є уродженцем Маріуполя.
Фото умовне

Фото умовне

Депутат російської держдуми, що голосував за надання дозволу на введення військ в Україну, має 11 квартир у Києві. Він є уродженцем Маріуполя.

Джерело: Національна поліція України

Депутата цього року нагородили «за отвагу» та бойовою медаллю «за асвабажнєніє Маріуполя» наказом так званого голови «днр» пушиліна. Йому повідомили підозру за ч. 1 ст. 110-2, ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України. Йдеться про фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, та посягання на територіальну цілісність і недоторканість України, вчинені особою, яка є представником влади.

Читайте також: Через загрозу з боку української ППО скоротилася кількість вильотів літаків рф , – розвідка 

В ході розслідування провели 8 санкціонованих Голосіївським судом м.Києва обшуків. Під час них виявлені та вилучені оригінали документів, що підтверджують наявність у підозрюваного 11 квартир у місті Києва. Наразі вирішується питання про накладення арешту на вказану нерухомість, а досудове розслідування ще триває.

Нагадаємо, що киянину, який публічно підтримав дії країни-агресора, повідомили про підозру. Під час обшуку за місцем мешкання чоловіка правоохоронці вилучили проросійські агітаційні буклети із забороненою символікою, георгіївські стрічки, російські рублі тощо.

Ірина Давосир

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!