На Львівщині затримали чоловіка, який поширював у «Тік-Ток» переміщення військової техніки

2116 0
Оперативники встановили особу та затримали. Для мінімізації шкоди відео із соцмереж миттєво видалили.
Фото: 3polk.com.ua

Фото: 3polk.com.ua

Управління служби безпеки України та прокуратура у Львівській області затримали чоловіка, який поширював в соцмережах дані про переміщення військової техніки. Ним виявився мешканець Львівщини. Він опублікував відео про рух військової техніки на сторінці у «Тік-Ток». 

Як повідомили в СБУ, він розмістив матеріали, які дають можливість ідентифікувати на місцевості переміщення колони Збройних Сил України та встановити вид і кількість озброєння. Оперативники встановили особу та затримали. Для мінімізації шкоди відео із соцмереж миттєво видалили.

Читайте також: Російська техніка розкрадена і виходить з ладу, із 10 танків лише один на ходу, – розвідка 

Наразі йому повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч.2 ст. 114-2 (поширення інформації про переміщення, рух або розташування Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань). Кримінального кодексу України. Матеріали справи скерували до суду.

Нагадаємо, що на Львівщині спецслужба викрила корупційну схему, яку організували посадовці одного з підприємств агентства резерву. Керівники за хабар незаконно передавали в користування складські та виробничі приміщення, в яких зберігалися запаси зерна Держрезерву.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!