Селфі з прапором: конкурс для українців, які їдуть за кордон

4178 0
До Дня державного прапору України 23 серпня Міністерство закордонних справ України запускає цікавий інтерактивний проект «Їдеш за кордон? Візьми з собою прапор!»
фото: соцмережі, firtka.if.ua, tsn.ua, www.day.kiev.ua,

фото: соцмережі, firtka.if.ua, tsn.ua, www.day.kiev.ua,

Міністерство закордонних справ запрошує взяти участь у проекті всіх українців, які їдуть у відпустку за кордон або проживають за межами України.

«Сфотографуйтеся з державним прапором у впізнаваному туристичному місці за кордоном, додайте хештег #СелфізПрапором або #SelfieWithFlag, опублікуйте фото як коментар до цього посту на сторінці МЗС у Фейсбуці, або просто у вашому Твіттері (не забудьте додати хештег), або пришліть це фото на електронну адресу [email protected]», – закликають українців бути активними на facebook-сторінці МЗС.

Читайте також: Прапор з Майдану вивісили у Львові на Ратуші. Фото

Розмір фотографії не має перевищувати 1 мБ.  На день державного прапора 23 серпня відомство опублікує найцікавіші фото українців із державним прапором у найрізноманітніших куточках світу, а фото-переможещь стане обкладинкою акаунтів МЗС у соціальних мережах до кінця літа.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!