"Шахтар" тимчасово переселяється до Львова

2649 0
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що на невизначений термін команда буде проводити домашні матчі чемпіонату України і Ліги чемпіонів у Львові.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Про це наставник "гірників" сказав на прес-конференції після матчу за Суперкубок з "Динамо" (2:0). При цьому Луческу зазначив, що команда буде тренуватися і жити в Києві, пише UA Football.

«Раніше ми приїжджали до Львова на один день, аби відіграти матч з «Карпатами». Цього разу ми пробули у Львові три дні. Нам дуже сподобалося місто, інфраструктура, тому усі домашні матчі УПЛ та Ліги чемпіонів будемо грати у Львові», – цитує Мірчу Луческу ZAXID.NET.

Раніше повідомлялося, що донецький клуб за військових дій на Донбасі виступатиме в Харкові.

Відтак, перший домашній матч чемпіонату України на "Арені Львів" "Шахтар" проведе з запорізьким "Металургом". Зустріч відбудеться в неділю, 27 липня, в 19:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!