Сьогодні до Львова приїде міністр охорони здоров'я Максим Степанов

2097 0
Інспекцію запланували через різке зростання кількості хворих у області.
Фото: МОЗ

Фото: МОЗ

22 червня міністр охорони здоров’я Максим Степанов приїхав до Львівської області, щоб проінспектувати медичні заклади, які надають допомогу хворим на коронавірус. Про це він сказав під час щоденного брифінгу.

Читайте також: Тепер в Україні інакше визначатимуть, в яких регіонах посилювати карантин. Що змінилося

Інспекцію запланували через різке зростання кількості хворих у області.

«Останній тиждень ми спостерігаємо великий зріз захворюваності саме у Львівській області. Сьогодні у нас 200 хворих саме на Львівщині, загальна кількість підтверджених випадків 3 980 за весь час пандемії. Це дуже велика кількість», ­– сказав міністр.

Максим Степанов каже, що хоче розібратися, чому в регіоні стільки хворих, надати допомогу, ухвалити рішення про покращення епідеміологічної ситуації й перебіг лікування у різних медзакладах.

Він додав, що про результати інспекції повідомить відразу після завершення відвідування лікарень, що безпосередньо надають меддопомогу хворим на коронавірус.

Читайте також: Коронавірус – не вирок. Як це працювати лікарем в інфекційній лікарні

На Львівщині на коронавірус захворіли 3980 людей, із яких 114 померли, 674 пацієнти одужали.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!