Львівському палацу мистецтв обрали керівника

2056 0
Переможцем конкурсу на посаду став Юрій Візняк, котрий єдиний брав у ньому участь.
Фото Львівська обласна рада

Фото Львівська обласна рада

Сьогодні, 29 листопада, конкурсна комісія обрала депутата Львівської обласної ради Юрія Візняка керівником Львівського палацу мистецтв. Про це повідомляє Львівська обласна рада.

Юрій Візняк єдиний подав документи на конкурс. Він представив громадськості та колективу палацу своє бачення розвитку закладу на коротко- та довготривалу перспективи. За його кандидатуру проголосували всі члени комісії, присутні на засіданні. Відео засідання комісії можна переглянути за посиланням.

Офіційно Юрій Візняк стане керівником Львівського палацу мистецтв після сесії обласної ради, яка і має призначити його на посаду на найближчі 5 років.

Нагадаємо, що Юрій Візняк виконував обов'язки директора Львівського палацу мистецтв з березня. Попередній керівник закладу Юрій Гнатковський перейшов на посаду першого заступника. До того він вісім років був в. о. директора та ще майже два — директором.

Додамо, що понад 5 років Палац мистецтв працював без опалення через збільшення тарифів та несправність котельні. У 2016 році частково закупили нове обладнання для утеплення будівлі, втім роботи  не завершили через нестачу коштів. Систему опалення вдалося замінити лише в листопаді цього року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!