Сьогодні та завтра СБУ проведе на Львівщині антитерористичні навчання

886 0
СБУ закликає мешканців з розумінням поставитись до можливих незручностей, зберігати спокій та дотримуватись правил безпеки.
Фото: УСБУ/Facebook

Фото: УСБУ/Facebook

Сьогодні та завтра координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Львівській області проведе планові антитерористичні та контрдиверсійні навчання. Як повдіомили в пресслужбі, масштабні тренування відбудуться на Львівщині в умовах, максимально наближених до реальних із використанням спеціальної техніки.

СБУ закликає мешканців регіону з розумінням поставитись до можливих незручностей, зберігати спокій та дотримуватись правил особистої безпеки.

Читайте також: СБУ затримала ексголову Львівської облради під час отримання хабара

Під час навчань на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, у тому числі обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо. Громадян просять за необхідності пересування містом мати при собі документи (паспорт, посвідчення водія, довідку про навчання тощо).

Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства. Крім того, громадян просять у випадку, коли виявили підозрілі предмети чи засоби ураження, якщо отримали інформацію про наміри диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій – звертайтеся за номерами «гарячої лінії» Управління СБУ у Львівській області (032) 261 61 42 або телефонуйте 102.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!