У Львові сьогодні прощатимуться з Героєм війни Юрієм Брухалем

2265 0
41-річний Юрій Брухаль загинув від рук окупантів 10 червня.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні, 14 червня, у Львові попрощаються з новітнім Героєм Юрієм Брухалем, який загинув у бою із російськими загарбниками.

Вранці, о 09.40 год., прощання відбудеться у смт Рудне, де народився військовослужбовець. Маршрут руху колони: вул. Героїв Небесної Сотні – вул. Шевченка – вул. Піскова – вул. Лісна, 38-А (помешкання сім’ї).

Читайте також: Від ворожої кулі загинув 21-річний боєць зі Львівщини Роман Желізник

Згодом, об 11.30 год. з бійцем прощатимуться у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові. О 12.00 год. розпочнеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі. Колона рухатиметься за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар (поле почесних поховань №86-А).

Юрій Брухаль народився 14 вересня 1980 року, у Рудному, що неподалік Львова. Навчався у ліцеї №74 імені Марійки Підгірянки Львівської міської ради, опісля закінчив професійне училище у Львові. У мирний час працював на приватному підприємстві «Виробничо-монтажна компанія «Енергоальянс».

Читайте також: На Донеччині загинув мінометник з Львівщини Олександр Безпрозванний

Із початком повномасштабної агресії рф добровільно вступив до лав територіальної оборони. Проходив військову службу на посаді водія-електрика 103-ї окремої бригади сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Загинув 10 червня у бою із російськими загарбниками. У Юрія Брухаля залишилися сестра, брат та дві доньки.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!