Сьогодні у Львові розроблятимуть моделі для подолання корупції. Трансляція

1995 0
Сьогодні у Львові в Українському католицькому університеті стартує Всеукраїнський антикорупційний форум і хакатон. Учасники заходу – близько 150 людей з усіх регіонів України, які протягом трьох днів працюватимуть над розробкою практичних моделей для боротьби з корупцією.
Фото: publicenemyafrica.com

Фото: publicenemyafrica.com

Організатори форуму мають на меті створити платформу для обговорення викликів у боротьбі з корупцією та розробити практичні моделі для подолання хабарництва на місцях, повідомляють організатори.

Учасники форуму і хакатону поділяться успішними прикладами подолання корупції і спільно з експертами розроблять практичні моделі боротьби з корупцією у п’яти сферах: освіта, медицина, адміністративні служби, митна і податкова служби, міліція та ДАІ. Результатами стануть напрацювання з конкретними інструкціями у вигляді інфографік, відеороликів, мобільних аплікацій про те, як подолати корупцію на місцях. Після форуму організатори проведуть шість виїзних турів різними областями України для представлення та поширення цих напрацювань.

Пряму транcляцію заходу ви можете переглянути на нашому сайті tvoemisto.tv. Початок о 9:30. Програма форуму тут.

Доповідачі – автор книги «Чому Грузії вдалося» Лариса Буракова, заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун, експерт з питань парламентського лобіювання Віталій Шабунін, екс-міністр економіки, голова Дорадчої ради LvBS Павло Шеремета, медіаексперт, засновник компанії pro.mova Євген Глібовицький, аналітик Transparency International Україна Сергій Гула, підприємець і громадський діяч Ярослав Рущишин, голова БФ «Пацієнти України (UCAB)» Дмитро Шерембей та інші.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!