Сьогодні у Львові третина автобусів не виїхала на маршрути

2502 0
Наразі не курсують 218 автобусів.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні, 5-го вересня, (станом на 8:00 – 8:30) з 642-х автобусів на маршрути не виїхало 218. Про це повідомляє ГО «За якісний транспорт» на своїй сторінці у Facebook.

Голова обласної адміністрації Олег Синютка написав офіційного листа до міського голови Львова, в якому закликає зайнятися питанням транспортних перевезень.

«Вимагаємо від міської влади Львова якнайшвидше збільшити кількість автобусів на міських маршрутах або прийняти рішення про повернення на попередні місця», – цитує прес-служба ЛОДА слова голови обласної адміністрації Олега Синютки. Також він зауважив, що у Львові щоденно не виїжджають на маршрути понад 200 автобусів.

Читайте також: В ЛОДА пророкують транспортний колапс у Львові

За даними ГО «За якісний транспорт», 4-го вересня на маршрути зранку виїхало 415 автобусів, хоч в попередні роки в аналогічний період виїжджало на маршрут приблизно 500 автобусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!