Сихів досі без гарячої води. Планують відновити завтра

1980 0
Сьогодні, 11 липня, у Сихові мали відновити подачу гарячої води. Проте, як повідомили Tvoemisto.tv у ЛКПМ «Львівтеплоенерго», нині ще тривають ремонтні роботи на вул. Драгана, тож гаряче водопостачання обіцяють поновити завтра.
фото: photofact.in.ua, facebook, nastol.com.ua

фото: photofact.in.ua, facebook, nastol.com.ua

Як повідомили у «Львівтеплоенерго», поновити гаряче водопостачання планують завтра, 12 липня, у першій половині дня. Зазначимо, що воду мають подати до 84 будинків Сихова.

Читайте також: Львів – без гарячої води: за газ доведеться платити більше

 

Нагадаємо, на вул. Драгана проводиться планова заміна мережі до ЦТП №19-22. Буде замінено 480 метрів теплової мережі діаметром 500 мм. Роботи виконуються відповідно до Проекту з Європейським банком реконструкції та розвитку. Зазначимо, цьогорічні гідравлічні випробовування стартували 10 травня й уже завершились у більшій частині Львова.

 

Підготувала Мар'яна Федина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!