Тернопільська область ввела режим надзвичайної ситуації

4746 0
Раніше НС ввели у Дніпропетровській, Харківській, Житомирській, Чернівецькій та Київській областях.
Фото: ТСН

Фото: ТСН

Тернопільська область з 21 березня ввела режим надзвичайної ситуації через коронавірус. Про це йдеться у зверненні голови Тернопільської ОДА Володимира Труша.

Читайте також: На Львівщині можуть ввести режим надзвичайної ситуації. Що це означає

Зокрема, він закликав мешканців обасті максимально відповідально поставитися до його запровадження, адже потрібно запобігти масовому поширеню коронавірусу. 

Труш також звернувся до представників бізнесу, особливо аграрного сектору допомогти з придбанням апаратів штучної вентиляції легень, експрес-тестів та індивідуальних засобів захисту.

У зв’язку з режимом надзвичайної ситуації районні державні адміністрації, виконавчі комітети Бережанського, Кременецького, Тернопільського, Чортківського міських рад, міст районного значення мають перевести систему цивільного захисту області у режим надзвичайної ситуації.

Читайте також: У МВС анонсували більш жорсткий карантин в Україні

Раніше надзвичайну ситуацію ввели у Дніпропетровській, Харківській, Житомирській, Чернівецькій та Київській областях.
 
Премєр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що на Львівщині можуть ввести надзвичайну ситуацію через поширення коронавірусу. Нагадаємо, у нашій області вже є понад пів сотні підозр на COVID-19 і один підтверджений випадок, хоча частина тестів на коронавірус у пацієнтів у Львівській обласній інфекційній лікарні виявились негативними. Що це означає, читайте тут
 
 
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!