ТРЦ King Cross Leopolis біля Львова відновлює роботу із понеділка. Оновлено

11173 0
Розважальна зона наразі не працюватиме.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

ТРЦ King Cross Leopolis відновлює роботу з 11 травня. ТРЦ розташований у селі Сокільники, за межами Львова, тож рішення міської комісії з питань ТЕБ і НС про лише часткове послаблення карантину у Львові на нього не поширюється.

Про відкриття повідомляють на офіційній фейсбук-сторінці ТРЦ.

У King Cross Leopolis запрацюють магазини з одягом та взуттям, промисловими товарами та книгарня, але розважальна зона та ресторани поки що будуть зачиненими.

«Задля безпеки працівників магазинів та наших покупців, у ТРЦ King Cross Leopolis будуть розміщені дезинфектори, а на вході всі відвідувачі проходитимуть температурний контроль. У приміщенні ми й надалі будемо проводити регулярну обробку поверхонь», – ідеться в дописі.

Читайте також: Уряд оприлюднив постанову про пом'якшення карантину з 11 травня. Що дозволяють

У ТРЦ наголошують, що відвідувачі мають бути у масках або респіраторах та дотримуватись дистанції у 1,5-2 метри одне з одним.

Додамо, згідно з рішенням уряду, на 10 метрах торгової площі одночасно може перебувати лише один покупець.

Нагадаємо, у Львові з понеділка можна буде гуляти в парках, також запрацюють за певними правилами літні майданчикимузеї та, можливо, автокінотеатр. Натомість питання про відкриття салонів краси та перукарень, а також непродовольчих магазинів, перенесли на вівторок, 12 травня.

Оновлено

Через те, що обласна комісія з питань ТЕБ і НС 10 травня відтермінувала пом’якшення карантину до 15 травня, ТРЦ завтра, 11 травня, не запрацює.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!