Центр Довженка сьогодні безкоштовно покаже воєнний екшн «Черкаси»

1703 0
Фільм покажуть з дотриманням усіх карантинних вимог.
Фото: Аmazingukraine

Фото: Аmazingukraine

Сьогодні, 17 жовтня, львів'ян та гостей міста запрошують на безкоштовний перегляд художнього фільму «Черкаси». Показ відбудеться у Центрі Довженка, що на пр. Червоної Калини, 81. Поч. 18.00 год.

Читайте також: «Черкаси будуть чинити опір». Як Львів зустрів прем’єру екшну

«Черкаси» – український художній фільм режисера Тимура Ященка про оборону однойменного морського тральщика, заблокованого російськими військами в бухті Донузлав у березні 2014 року під час анексії Криму.

Стрічку створили за підтримки Держкіно України від прокатника MMD UA.

У широкий прокат кінопрокатна версія стрічки вийшла 27 лютого 2020 року. На жаль, у зв’язку з COVID-19, не всі охочі мали змогу її переглянути. Центр Довженка пропонує переглянути фільм з дотриманням усіх карантин вимог та з вільним доступом до кіноконцертної зали.

Нагадаємо, Львів став першим містом, де показали прем’єру воєнної екшн-драми «Черкаси» Тимура Ященка. Детальніше про створення фільму читайте тут. Також Тvoemisto.tv писало, куди ще можна піти на вихідні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!