Тvoemisto.tv розпочинає тревел-шоу про неймовірні місця Львівщини

2202 0
Будемо ділитися з вами красивими локаціями.

Медіа-хаб Тvoemisto.tv розпочало тревел-шоу «Твоє місто. Твоя країна» про мальовничі і сакральні місця Львівщини. Ми по-новому відкриваємо наш край разом із партнером проєкту, мережею АЗК ОККО.

Сьогодні, 18 серпня, у першому випуску ви довідаєтесь маловідомі факти про Тустань, Турку та Східницю. Ми розповімо, хто живе біля скель у Тустані, чому варити сир у горах – це покликання від Бога, які казки розповідають на Турківщині і від чого саме лікує вода у Східниці.

Відпочинок на Львівщині – це гори, курорти, пам'ятки архітектури, сакральні місця, річки і водоспади, а також дороги, кафе, місця для ночівлі. Але щонайголовніше – це люди, які розвивають народні ремесла і творять місцеву історію!

Ми відкриваємо Львівщину для себе і показуємо її вам. Такою ви її ще не бачили. Прем’єра відбудеться сьогодні, 18 серпня, о 20.30 год на сторінці Тvoemisto.tv у Фейсбук та на нашому Ютуб-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!