Тvoemisto.tv транслюватиме Великодні богослуження із Собору Святого Юра

1603 0
Подивитись служби можна буде у суботу та неділю.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У неділю, 2 травня, християни східного обряду святкують Великдень. Усі храми міста будуть відчинені, служби проводитимуть усередині і на подвір’ях, а також – транслюватимуть онлайн.

Читайте також: Коли освячуватимуть паски. розклад великодніх богослужінь у катедральних храмах Львова

Тvoemisto.tv на своїх каналах транслюватиме літургії із собору Святого Юрія у Львові. Сьогодні, 1 травня о 21:30 Тvoemisto.tv  транслюватиме Воскресну Утренню Літургію (звершує Преосвященний Володимир, Єпископ-помічник Львівської Архиєпархії).

Завтра, 2 травня о 8:00 транслюватимемо Архиєрейську Літургію (звершує Високопреосвященний Ігор, Митрополит Львівський).

Подивитись богослужіння можна на ресурсах Тvoemisto.tv – на Фейсбук-сторінці Тvoemisto.tv та на нашому Ютуб-каналі.

Читайте також: План на Великдень. Як церкви у Львові уникатимуть скупчень вірян

Нагадаємо, що львів'ян через пандемію закликають не цілувати плащаницю. Великдень у Львові пройде без масових заходів та з дотриманням всіх карантинних обмежень. Рада церков Львова розробила спеціальні рекомендації щодо святкування Великодня в місті. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!