У Дрогобичі через обвал будинку поліція затримала двох комунальників

6719 2
Вікдрито кримінальне провадження за трьома статтями Кримінального кодексу, зокрема – про службову недбалість.
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

У Дрогобичі поліцейські затримали двох працівників комунального підприємства у справі про обвал будинку, під яким загинули восьмеро людей, серед них – діти. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

Вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу. Комунальники – 57-річний чоловік і 60-річна жінка, мешканці Дрогобича.

Читайте також: Усе про трагедію в Дрогобичі в один клік. Фото. Оновлюється

За фактом обвалу частини житлового будинку на вулиці Грушевського, 101 у Дрогобич відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.270-1 (умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства), ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.367 (службова недбалість) ККУ.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статтей, – від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у ніч на 28 серпня у Дрогобичі обвалився під’їзд чотириповерхового будинку. Унаслідок обвалу загинули восьмеро людей: чоловік 1962 року народження, жінка 1975 року народження, чоловік 1977 року народження, жінка 1940 року народження, жінка 1955 року народження, хлопчик 2014 року народження, жінка 1939 року народження, жінка 1998 року народження.

 


Читайте також:
4 Вересня, 2019 22:42
Гість Стрілочники. З чого мали комунальники ліпити той будинок? За чий кошт? Чи може треба було викликати комісію і написати припис на знос і тоді вони були би не винні?
29 Серпня, 2019 12:51
666 ... посади затриманих не вказано ... чому ? ... певно , "стрілочники"-- двірник і двірничка ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!